Selecteer een pagina

Diensten

Wij geloven in de kracht van online. De wereld van online wordt namelijk steeds belangrijker en dit vraagt om een actieve aanpak op online kanalen.

Social media management

 

Persoonlijke begeleiding

 

Grafisch design

 

Fotografie

 

Web development

 

Hosting

 

Onze diensten

Social media management
Wil jij geen omkijken hebben naar kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn? Dan nemen wij dit graag van jou over. Social Banana bedenkt, creëert en lanceert content op de door jou gekozen online kanalen. Door onze expertise in het vak behaal jij naast tijdwinst ook nog meer uit jouw online kanalen. Daarnaast ontvang je iedere periode (afhankelijk van het abonnement) een overzicht van de statistieken van deze kanalen. Tot slot bespreken wij de voortgang met jou en creëren wij een strategie voor online succes.
Grafisch design
Ben jij op zoek naar een nieuw logo of een nieuwe huisstijl? Wij gaan samen met jou kijken naar een geschikte stijl die jouw organisatie beter tot zijn recht laat komen. Deze stijl voeren wij door in: visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. 
Web development
Jouw website in een nieuw jasje? Of zelfs een hele nieuwe website. Wij ontwerpen een website die voldoet aan jouw wensen.
Persoonlijke begeleiding
Heb jij hulp nodig bij het formuleren van:
– Een social media set-up?
– Een juiste online uitstraling?
– Een online strategie?

Of wil jij gewoon tips voor betere online content? Dan helpen wij jou graag op weg naar online succes.

Fotografie
Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Om de content visueel te ondersteunen komen wij bij jou langs. Het beeldmateriaal gebruiken wij voor de planning van jouw online content.
Hosting
Jouw website verdient de beste hosting. Kies daarom voor ons betrouwbare netwerk.

Wat is online succes?

Online succes begint voor ons bij naamsbekendheid, bereik en een juiste positionering. Wij creëren content zodat jouw bedrijf online het verschil kan maken. Je ontvangt periodieke statistieken, zodat jij de succesvolle groei kan bijhouden. De rest doen wij voor je!

Wil jij ook online het verschil maken?

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Kop koffie?