Selecteer een pagina

Over ons

 

Hoe het begon…

Met een vader als ondernemer werd hét ondernemen mij met de paplepel ingegoten. Tijdens mijn studie, stage en vanuit mijn vader, merkte ik dat er behoefte was aan een dienst die ondernemers ontzorgt op het gebied van social media, vormgeving en website ontwikkeling. Voorheen bestond nog geen aansluitend concept in de regio, dus besloot ik mijn idee vorm te geven. In dit geval in de vorm van een banaan, Social Banana. 

Niek Bastiaens, oprichter Social Banana

Social media kent voor ons – als millenials – geen geheimen. Wij groeiden namelijk op met online kanalen. Deze zijn inmiddels onderdeel van ons DNA. Vanuit onze studieachtergrond, een hoge dosis passie en gedrevenheid voor het vak slaan wij de handen ineen met Social Banana. Met Social Banana ontzorgen wij ondernemers op het gebied van Social media management, Grafisch design en Web development, zodat jij je als ondernemer kunt focussen op jouw core-business. Social Banana focust zich op ondernemers in het MKB die ondersteuning verlangen met betrekking tot social mediakanalen, website en de creatie van de bedrijfsidentiteit.

Kernwaarden

Online DNA
Wij groeiden op met online en social media en dit kent dan ook geen geheimen voor ons. Wij zijn vertrouwd met alle nieuwe ontwikkelingen, zo blijven wij bij de tijd! Met het digitale bloed dat door onze aderen stroomt ondersteunen wij ondernemers op weg naar online succes.
Ieder zijn vak
Te weinig kennis over social media? Of simpelweg geen tijd? Wij nemen dit graag van jou over. Zo kun jij je focussen op waar jij écht goed in bent. 
Net even anders
Bij Social Banana openen wij de banaan vanuit de achterzijde. Wij opereren vanuit strategische keuzes en doelen, omdat wij van mening zijn dat je daardoor online het verschil kunt maken.
Gaan met die banaan
Wij formuleren jouw keuzes helder en concreet, zodat jij weet waar wij mee bezig zijn. Het plan vormt hét fundament voor onze acties. Met dit plan gaan wij zo snel mogelijk voor jou aan de slag.

Onze werkwijze

01.

Kennismaking

Tijdens een vrijblijvend gesprek maken wij kennis met jou. Wij nemen onze abonnementen met jou door en bespreken de mogelijkheden.

02.

Advies

Wij brengen vanuit een strategisch oogpunt de keuzes en doelen in kaart. Deze input verpakken wij in een strategische onepager, dit resulteert in uitrol van de online content. Gaan met die banaan!

03.

Uitvoering

Na het vaststellen van de strategische onepager gaan wij aan de slag voor jou. Wij maken de content gereed en passend voor ieder kanaal, met als doel: het behalen van online succes.

04.

Evaluatie

Jij ontvangt van ons de statistieken van ieder kanaal. Hoe groot is het bereik van de content en welke doelgroep is het meest geïnteresseerd? Daarnaast bieden wij evaluaties aan om de voortgang te bespreken.

Social Banana’s

Ontmoet de Social Banana’s

Niek Bastiaens

Niek Bastiaens

Social Media Manager

Jules Jongerius

Jules Jongerius

Social Media Manager

Maak kennis met ons!

 
Kop koffie?